Fieldconnect

Op het gebied van Mobiele Communicatie Oplossingen is FieldConnect op dit moment het meest toonaangevende internetbedrijf van Nederland. FieldConnect bestaat uit een gespecialiseerde webwinkel waarmee het bedrijf communicatieapparatuur en verwante dienste


Op het gebied van Mobiele Communicatie Oplossingen is FieldConnect op dit moment het meest toonaangevende internetbedrijf van Nederland. FieldConnect bestaat uit een gespecialiseerde webwinkel waarmee het bedrijf communicatieapparatuur en verwante diensten levert aan bedrijven in Nederland en België. Het kantoor van FieldConnect is gevestigd in Hellevoetsluis (Zuid-Holland). Innovatief ondernemerschap, betrouwbaarheid, uitgebreide dienstverlening en specialisatie staan aan de basis van het succes van FieldConnect.

Zendapparatuur

De webwinkel van FieldConnect beschikt over het meest actuele en complete aanbod van onder meer landmobiele- en maritieme portofoons, maar ook mobilofoons, repeaters, vaste posten, marifoons, oproepsystemen en tevens alle bijbehorende accessoires. U treft zendapparatuur aan van markleider Motorola, maar ook van minder bekende merken die hoogwaardige apparatuur maken, zoals Kenwood, Sailor, Entel, Standard Horizon, Jotron, Icom, JRC en Saracom. Bij ieder product treft u alle beschikbare accessoires en bestelopties voor dit product aan.

Accessoires

Daarnaast is het assortiment uitgebreid met producten die geleverd worden door producenten die gespecialiseerd zijn in audio-accessoires. Enkele voorbeelden hiervan zijn Savox, Ceotronics, Peltor, MSA Gallet en Variphone. Deze laatste producent is vooral bekend bij artiesten om zijn op maat gemaakte oortelefoons. Minder bekend is dat Variphone op maat gemaakte discrete (draadloze) oortelefoons en headsets produceert. Deze accessoires zijn uitmuntend als het gaat om draagcomfort, geluidskwaliteit en gehoorbescherming. Deze producten zijn zeer goed toepasbaar in omgevingen met veel lawaai, zoals bij fabrieken, werkplaatsen, popconcerten, buitenevenementen en motorsport. Het aanmeten van de oorstukjes voor deze accessoires voeren wij uit op locatie binnen uw bedrijf. Hierdoor gaat er geen kostbare tijd verloren aan reizen.

Dienstverlening

Naast producten levert FieldConnect verschillende diensten.
De belangrijkste diensten die wij leveren zijn:
advies- en ontwerpwerkzaamheden
verhuur van portofoons
installatie en inbouw van apparatuur
reparatie en onderhoud
(her)programmeren en afregelen

Volledig profiel