2WAY

2WAY - Levert ICT & communicatieoplossingen voor de sector openbare orde en veiligheid


Over 2WAY

2WAY is een samenwerking met Flash Services. Een samenwerking die een essentiële bijdrage levert aan het allerbelangrijkste in de Openbare Orde en Veiligheidssector: veiligheid bieden aan hulpverleners door betrouwbare communicatie en gegarandeerde radiodekking.


Werkveld

WAY levert en onderhoudt ICT- en communicatieoplossingen aan de OOV-sector in Nederland en daaraan gelieerde partijen.

De Nederlandse OOV-markt maakt voor de onderlinge communicatie gebruik van het landelijk C2000 netwerk, een landelijk dekkend TETRA netwerk voor alle hulpverleningsdiensten – politie, brandweer, ambulancediensten en de Koninklijke Marechaussee. Vanaf juli 2014 verzorgt 2WAY het onderhoud van het P2000 paging netwerk, onderdeel van de C2000 infrastructuur. Deze is van cruciaal belang voor de hulpdiensten en het ministerie van V&J stelt dan ook hoge eisen aan de service- en dienstverlening op het netwerk.


ICT & Communicatie oplossingen

2WAY levert betrouwbare en kwalitatief hoogstaande radiocommunicatieoplossingen. U kunt bij ons terecht voor diverse (C2000) randapparatuur, zoals portofoons en mobilofoons, maar ook oplossingen voor mobiele datacommunicatie, centrale meldkameroplossingen en radiodekking in Special Coverage Locations.


Uitgebreid verhuurconcept

Naast C2000-randapparatuur biedt 2WAY een breed pakket aan services en diensten, een uitgebreid verhuurconcept, een goede geografische spreiding met 4 vestigingen en 15 mobiele werkplaatsen én een professioneel kenniscentrum met een brede expertise. Kenmerkend voor de werkwijze van 2WAY zijn de korte lijnen en de klantgerichte aanpak.

Wilt u bespreken welke functionaliteiten en systeem het beste bij uw organisatie passen? Neemt u dan contact met ons op via telefoonnummer +31 (0)88 118 48 00, wij helpen u graag verder!

Volledig profiel