Entropia Critical Concepts

Entropia Critical Concepts is een mobiel bedrijfstelecommunicatie netwerk bestemd voor de professionele gebruiker en is gevestigd in de omgeving van Brugge en Rotterdam.


Door het toepassen van de digitale trunking-techniek is optimaal radioverkeer voor zowel spraak- als datacommunicatie mogelijk tussen mobilofoons en portofoons onderling en naar een centraal punt, de meldkamer.

Medegebruik behoort tot het verleden en een klant hoeft niet meer te investeren in netwerkinfrastructuur. Tijdens de laatste jaren werd de Tetra digitale techniek volwassen. De portofoons dalen in prijs, de spraakkwaliteit neemt toe en de Call Set-up nam af tot een waarde lager dan 300 mS.

Portofonie Abonnement

Het Entropia abonnement kan volledig worden afgestemd op het gemiddelde verbruik per maand, het dekkingsgebied en de benodigde faciliteiten. Het abonnement omvat meestal een flat-fee tarief per maand en dit per netwerkaansluiting (subscriber). Op die manier kan de gebruiker zijn gebruikskosten voor een langere periode, vooraf en zonder verrassingen, budgetteren. Zo kan het worden afgestemd op de communicatie met PSTN op het openbare telefoonnetwerk en op bijvoorbeeld prioriteitsoproepen. Zie ook onze promotieformules.

Volledig profiel