SAIT Nederland

SAIT is een onafhankelijke systeem integrator en betrouwbare adviseur voor het leveren van redundante en steeds beschikbare Informatie Communicatie en Technologie oplossingen en diensten die mission critical communicatie toestaan en bedrijfsresult


SAIT is een onafhankelijke systeem integrator en betrouwbare adviseur voor het leveren van redundante en steeds beschikbare Informatie Communicatie en Technologie oplossingen en diensten die mission critical communicatie toestaan en bedrijfsresultaten helpen te maximaliseren.

Wij combineren mission critical (draadloze) informatie, communicatie en beveiligingsoplossingen en diensten. Hierdoor maken onze oplossingen multi kanaal (data, voice, video) communicatie en informatie mogelijk voor bedrijven en veiligheidsdiensten. Dit kan gaan over informatie via voice, informatie via video of het leveren en beveiligen van mission critical (bedrijfs)data.

Onze oplossingen zorgen ervoor dat uw (bedrijfs)kritische informatie en communicatie steeds beschikbaar is. Altijd en overal. 

De oplossingen die SAIT levert, zijn mission critical voor onze klanten. Dit wil zeggen dat hun kritische bedrijfsprocessen en/of hun veiligheid hiervan afhangen. Wij leveren onze klanten draadloze communicatie, beveiligings- en ICT oplossingen die gebaseerd zijn op de meest recente en innovatieve technologieën.

Onze klanten komen vanuit verschillende branches: Zakelijke dienstverlening, gezondheidszorg, Utility, lokale overheden, defensie, (gevaarlijke) industrieën, nutsbedrijven, publiek transport,... kortom allemaal boeiende klanten die nood hebben aan mission critical oplossingen.

 

Bedrijfswaarden
Als bedrijf streven wij vijf waarden na: Accountability, Customer Centric, Team Spirit & Passion, Integrity en Excellence in Performance. Deze waarden dienen als leidraad voor onze werknemers om succesvol te zijn in hun werk en om vertrouwensrelaties op te bouwen met onze klanten.

  • Wij zijn Verantwoordelijk en betrouwbaar voor al de verplichtingen die we nemen.
  • Wij zijn een Klantgerichte organisatie.
  • We verwachten Teamgeest en passie van onze mensen.
  • Wij opereren met de hoogste normen van Integriteit.
  • Wij streven naar Excellentie van de prestaties in alles wat we doen.
     

 

Kwaliteit
SAIT is gecertificeerd volgens ISO9001. Het kwaliteitsbeleid van SAIT is primair gericht op de verhoging van de interne efficiëntie binnen de onderneming. In het verlengde daarvan ligt de professionaliteit die de onderneming op de markt uitstraalt. Alleen dan wordt het een vanzelfsprekende keuze voor klanten om SAIT als vooraanstaande ‘partner in business’ te selecteren. Het kwaliteitsmanagement systeem en de quality policy zijn ondersteunend aan de business definitie, het mission statement en de uitgangspunten voor het bedrijfsbeleid van SAIT.

SAIT is tevens houder van een VCA* certificaat en onderhoudt daartoe een VGM (Veiligheid, Gezondheid, Milieu) management systeem om het veilig en milieuvriendelijk werken tijdens de uitvoering van projecten te waarborgen. Het veiligheidsbeheersysteem vormt samen met het kwaliteitsmanagement systeem een compleet zorgsysteem waarin ook de verschillende aspecten ten aanzien van veiligheid, gezondheid en milieu zijn ondergebracht.

 

 

 

Volledig profiel