Flash Private Mobile Networks

Flash Private Mobile Networks is een full service organisaties voor mobiele communicatieoplossingen.


Onze wereld is verbonden. Bedrijven, mensen en systemen communiceren, ongeacht plaats en tijd. Technologische innovaties volgen elkaar snel op en processen op de werkvloer worden complexer en dynamischer. Dat brengt risico’s met zich mee. Als een missie- of bedrijfskritiek proces stilvalt, heeft dat gevolgen voor de veiligheid én resulteert dat in hoge kosten. Communicatie is in zulke situaties van essentieel belang.


Flash verbindt

Flash verbindt bedrijven, mensen en systemen op een slimme manier. Onze branche-specifieke ervaring stelt ons in staat om uw bedrijfs- en communicatieprocessen integraal te bekijken én te doorgronden. We kijken daarbij verder dan traditionele spraak- en datacommunicatie. In onze oplossingen staat een stabiel Private Mobile Network centraal. Deze netwerken ontwikkelen, onderhouden en beheren we voor u. Waar nodig integreren we reeds aanwezige of nieuwe technologieën en systemen met als doel uw bedrijfsprocessen efficiënter en veiliger te maken.


De Kunst van het Verstaan

Dat Flash geworteld is in Rotterdam, ziet u terug in onze bedrijfsvoering. We houden van korte lijnen en bieden optimale, gerichte ondersteuning. We luisteren goed naar uw behoeften, maken waar wat we toezeggen en doen graag nog een stapje extra. Daardoor bieden we stabiele en klantgerichte oplossingen en groeiden we van pionier tot marktleider. Elkaar verstaan en begrijpen is de essentie. Sterker nog, het is ons bestaansrecht. We noemen dat De Kunst van het Verstaan. 

“Tegenwoordig geven we een extra duiding aan De Kunst van het Verstaan”, zegt Simone van Putten. “Flash heeft zich ontwikkeld tot een ervaren consultant die alert is op innovaties en deze vertaalt naar de werkvloer. Ontwikkelingen, zoals machine-to-machine communicatie, internet of things en business intelligence, past Flash integraal toe. Met onze producten en oplossingen vertalen wij de wensen van onze klanten naar functionele toepassingen.”


Uw communicatie, onze zorg

Flash onderscheidt zich met het unieke Full Service Concept. U kunt uw zorg voor de communicatie geheel of gedeeltelijk aan ons uitbesteden. Of het nu gaat om de inzet van portofoons of om het inrichten van complexe systemen; we bieden maatwerk.

Als uw communicatieprocessen eenmaal zijn ingericht, dan moeten deze eenvoudig en realtime te beheren en monitoren zijn. Ons online klantportal speelt hierop in. Deze managementtool biedt inzicht in orders, facturen, onderhoudshistorie en ingeplande servicewerkzaamheden. Ook het plaatsen van online service calls gaat in een handomdraai. Onze engineers werken op de klantlocatie met tablets, zodat werkbonnen en specifieke rapportages digitaal kunnen worden ingevoerd en opgevraagd. Daarnaast heeft Flash met ruim 25.000 portofoons de grootste huurvloot in de branche, waardoor u snel over extra capaciteit kunt beschikken. 


Samenwerken met Flash

Flash brengt verbindingen tot stand om de veiligheid, efficiëntie en continuïteit van uw bedrijfsprocessen te waarborgen. Dat doen we met onze klantgerichte diensten en producten, maar ook door bewust de samenwerking te zoeken. Met u als klant, maar ook met leveranciers en partners. Net als Flash hebben onze partners kwaliteit, kennis en innovatie hoog in het vaandel staan.

Betrouwbare communicatie is essentieel voor uw bedrijfsprocessen. Continuïteit is daarbij belangrijk. Volgens Graydon behoort Flash tot de 5% meest kredietwaardige bedrijven in Nederland. Kortom, Flash is een stabiele partner die er morgen ook nog is. Onze dienstverlening wordt door klanten erkend en gewaardeerd, getuige onze hoge loyaliteitsscore (35%) en klanttevredenheid (8,3).

Ook samenwerken met Flash? Neem contact met ons op!

Volledig profiel