Flash sponsort Stichting Zeilschip Eendracht24-10-2018

Vanaf nu zijn de vrijwilligers aan boord van de Eendracht altijd bereikbaar, via de gesponsorde Motorola portofoons en accessoires door Flash

De stichting Zeilschip Eendracht, die gedreven wordt door vrijwilligers, zet zich in om jong en oud te laten ontdekken wat zeezeilen met je doet. Vanuit haar visie dat teambuilding bijdraagt aan een samenleving waarin mensen van elkaar op aan kunnen, elkaar inspireren en motiveren, worden er aan boord verschillende maatschappelijke projecten georganiseerd. Dit gebeurt samen met andere goede doelen en met maatschappelijke organisaties.

Samen meer Eendracht
Vanaf nu zijn de vrijwilligers aan boord van de Eendracht altijd bereikbaar, want Flash sponsort de benodigde Motorola portofoons, inclusief accessoires.

"Als je in zee gaat met de Eendracht, geef je niet alleen jezelf een boost, maar ook het goede doel", vertelt Nanda Overdevest, Directeur van Stichting Zeilschip Eendracht. "Dankzij steun vanuit onder andere het bedrijfsleven, zoals van Flash, kunnen wij het schip in de vaart houden en jaar in jaar uit alle zeilen bijzetten om jongeren en bijzondere doelgroepen een onvergetelijke ervaring te bieden."