PMR Online Media rapport

Meet de "mood status" van de PMR Communicatie industrie

Tegenwoordig leven wij in een tijdperk waar een overvloed aan informatie op ons afkomt. Dit gebeurt op radio, tv maar vooral ook via online media zoals via; RSS feeds, Twitter, Facebook, LinkedIn etc. Het wordt dus steeds moeiljker deze data bij te houden en de meest waardevolle informatie te filteren.

Schermafbeelding 2013-05-17 om 17.48.26

Via Buzztalk ontdeken voor u wij de laaste informatie met betrekking tot de PMR communicatie industrie in binnen en buitenland. We monitoren hoe het is gesteld met deze industrie en verbinden een z.g.n "mood status" aan deze berichten. Daarnaast monitoren wij intensief Sociale Media zoals Twitter. Wij weten dus wat er wordt gecommuniceerd, wie het communiceert, hoe belangrijk deze persoon/organisatie wordt geacht, de relevantie van het bericht, de mood status van het bericht, etc ,etc.

 

Het online media rapport bevat alle online publicaties die op het internet door Buzztalk gevonden zijn met betrekking tot een bepaade topic (search string) dat beschreven is in het rapport, bijvoorbeeld: TETRA in de media of PMR in de media.


Download het laaste rapport

Ieder kwartaal brengen wij een nieuw rapport uit dat betrekking heeft op de PMR industrie. Deze rapporten zijn alleen voor members vrij toegankelijk.

 

Bent u nog geen member? Schrijf u dan nu in en dowload het laatste PMR in de media rapport.