PMR nieuws via Sociale Media

Lees het laatste PMR radio communicatie nieuws op onze website of volg ons via Sociale Media

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn bieden wij onze berichtgeving op verschillende manieren aan. Uiteraard kunt u onze website blijven bezoeken en browsen naar het laatste nieuws, aankondiging van events, White papers, video's, etc. U kunt ook de informatie ontvangen via Social Media waaronder Twitter en LinkedIn Groups.

Volg ons op Twitter (@push2talknl) en ontvang het laatste nieuws zodra het via onze website bekend wordt gemaakt of wordt lid van Push2Talk portal op LinkedIn Groups en volg de discussies met betrekking tot de PMR communicatie op LinkedIn.

 

Linkedin-logo

Waarom lid worden Push2Talk Portal op LinkedIn Groups?

Door deel te nemen aan de Pus2Talk Portal LinkedIn Group leert u andere professionals kennen. Daarnaast wordt via de groep specifieke kennis gedeeld. Dat opent tevens de weg voor het verkrijgen van nieuwe inzichten en het voeren van discussies. Ga naar LinkedIn Groups..

 

Twitter_icon4

Waarom Push2Talk portal volgen op Twitter?

Sociale media als Twitter niet meer weg te denken uit onze moderne samenleving. Om u zo snel mogelijk op de hoogte te houden van het meest recente radiocommunicatie nieuws, raden wij u aan ons te volgen via ons Twitter account. U mist hierdoor geen enkel nieuwsbericht meer en u bent direct op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van PMR radio communicatie. Volg ons...