Onze visie en stategie

Ontwikkelingen in de PMR communicatie industrie monitoren, analyseren & delen.

Onze wereld veranderd continue en nieuwe digitale communicatie oplossingen en applicaties ten behoeve van de professionele PMR communicatie industrie volgen elkaar in hoog tempo op. Deze oplossingen hebben een grote invloed op het leven van iedereen. Met name op het leven diegene die deze communicatie technologieen vandaag de dag in hun professie veelvuldig gebruiken.

De aspiratie van het Push2Talk Portal, het meest toonaangevende web portal in de Benelux ten behoeve van de professionele PMR communicatie industrie, is het bieden van een duidelijk overzicht van alles wat er zich afspeelt op het gebied van de professionele PMR communicatie industrie in Belgie & Nederland alsmede op internationaal vlak.

Om dit te bereiken, bieden wij via het portal nationaal en internationaal PMR communicatie nieuws, vacatures van bedrijven die werkzaam zijn in deze industrie, een duidelijk overzicht van de meest toonaangevende ondernemingen met hun producten/oplossingen, een overzicht van belangrijke evenementen en ... nog veel meer.

Wij zijn ervan overtuigd dat u na het bezoek van ons Push to Talk PMR web portal meer inzicht heeft gekregen over wat er zich afspeeld in de  PMR communicatie industrie. Alleen dan zijn wij in onze missie geslaagd!

 

Gert Jan Wolf

founder