Over Push2Talk Portal

Een initiatief van MCCResources

Push2Talk Portal is een web portal ontwikkeld door MCCResources ten behoeve van de informatievoorziening voor de professionele radio communicatie industrie in de Benelux.

Het web portal is tot stand gekomen na het internationale succes van MCCResources met THe Criical communications Review (http://www.criticalcommunicationsreview.com) en The Critical communications community (http://www.criticalcommunicationscommunity.com) en het TelDaC portal dat gericht is op Fiber technologie Industrie.

Over de uitgever

MCCResources richt zich sinds 2010 op het aanbieden van informatie ten behoeve van de internationale PMR communicatie industrie.

Het bedrijf is strategisch gelegen tussen Amsterdam en Den Haag en slechts 15 minuten verwijderd van Amsterdam Shiphol Airport.

MCCResources opgericht door Gert Jan Wolf, startte haar eerste web portal activiteiten in Maart 2010 waarna het bedrijf al snel uitgroeide tot een van de meest toonaangevende uitgevers van online media ten behoeve van de PMR (kritische) communicatie industrie. Dit was mede te danken aan het internationale succes van het eerste web portal gericht op de informatie voorziening met betrekking tot TETRA communicatie (www.tetra-applications.com).

In de loop van de tijd heeft MCCResources haar werkzaamheden uitgebreid en lanceerde naast het web portal voor de DMR (Digital Mobile Radio) een derde portal genaamd; TelDaC. Naast het lanceren en beheren van web portals biedt MCCResources onder andere; web portal franchise activiteiten, online (social) media analyse en business intelligence oplossingen en support ten behoeve van marketing en sales activiteiten. De focus van het bedrijf blijft echter gericht op PMR Radio Communicatie.